Jasper Boekhout

Mijn naam is Jasper Boekhout. Een trotse vader van 2 kinderen. Binnen INDUS houd ik me vooral bezig met psychomotorische therapie (PMT), begeleiding van kinderen en jongeren, geef ik trainingen op scholen (groepsvorming, Rots en Water, seksuele weerbaarheid) en sinds 2019 ook enthousiast aan het werk met gezins-PMT.
Psychomotorische therapie is een behandelvorm die kinderen en jongeren uitnodigt om op een andere manier dan praten te oefenen met o.a. emotieregulatie en het vergroten van het zelfvertrouwen. Onze manier van werken staat dicht bij hoe ik als persoon in het leven sta. Vaak naast kinderen en in de samenwerking met ouders, scholen en andere betrokken partijen.  
Ik draag met passie de bewegende vorm van hulpverlening uit en hoop met mijn expertise aan te kunnen sluiten bij de behoeftes van kinderen en jongeren, om samen tot een plan van aanpak te komen.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Krommedijk 69
3312 CE Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Werken bij INDUS?

INDUS is altijd op zoek naar goede hulpverleners die voor ons of bij ons willen werken, in dienstverband of op zzp-basis. We verwachten dat we komende periode weer uit gaan breiden, met name in ons aanbod op scholen.  Lijkt werken bij INDUS jou wel wat, neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder

Corona en INDUS

Bij INDUS houden we van dag tot dag de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Waar mogelijk kunnen individuele afspraken met kinderen en ouders doorgaan. Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen die daarbij van belang zijn en vragen we ook ouders en kinderen de aanwijzingen van […]

lees verder