TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

U kunt bij ons terecht als uw zoon of dochter verwezen is door het wijk- of jeugdteam van uw gemeente of door uw huisarts. De financiering van de zorg wordt conform de Wet op de Jeugdzorg geregeld. Dat betekent dat er een toewijzing zorg wordt afgegeven en INDUS de kosten declareert bij de gemeente. INDUS biedt derhalve gecontracteerde zorg.

Ouderbegeleiding en/of gezinstherapie vindt plaats binnen de toewijzing en op de beschikking van uw kind.

Voor adolescenten die hun 18e leeftijd hebben bereikt, werken we onder de zorgverzekeringswet (met een verwijzing van de huisarts) of via de WMO.

WIJ ZIJN INDUS

Bij ons is ieder kind, iedere jongere het waard om geholpen te worden. Ongemotiveerde jongeren zijn jongeren waarin geïnvesteerd moet worden omdat zij vaak het vertrouwen in de hulpverlening kwijt zijn. We betrekken ouders of het gezin zoveel mogelijk bij de hulpverlening. Bij INDUS werken we in een klein, betrokken en enthousiast team waar de lijnen kort zijn en ieders professionaliteit, creativiteit, kennis en kunde gewaardeerd en ingezet worden.

Ons aanbod

Het aanbod van INDUS is divers en zoveel mogelijk aangepast op de behoefte van onze cliënten. Uitgangspunt bij al het aanbod van INDUS is dat het moet passen bij de behoefte en het ontwikkelingsniveau van het kind of de jongere.

Dit zeggen onze cliënten

"Zeer goed. Wij worden goed gehoord en warm verwelkomt. Met beide kinderen goede hulp en ervaring met jullie.
"Heel positief, reageren snel en denken mee. Ik zou ieder kind die hulp of extra begeleiding nodig heeft Indus aanraden."
"Erg goed. Begeleiding voor het hele gezin door betrokken professionals. Benaderbaar op een goede en laagdrempelige manier met oog voor de hulpvraag en achtergrond van het gezin."
"Zeer prettig. Alle medewerkers zijn vriendelijk en luisteren goed. Transparant met het behandelplan."
Vorige
Volgende

Dit kunt u verwachten na een aanmelding

Na een aanmelding bij INDUS nemen wij binnen een week contact op voor het bespreken van de hulpvraag en of INDUS daarvoor de juiste plek is. Met elkaar zullen we kijken welke behandeling passend is bij de hulpvraag. Gaan we een samenwerking aan, dan komt u op de wachtlijst en nemen wij contact op zodra er plek is.