Wij zoeken per direct een:

Psychomotorisch therapeut met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. We zoeken een therapeut die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per week.

Bij INDUS werken we sekse-specifiek en gezien ons specifieke aanbod van hulp aan jongens en de samenstelling van ons team, gaat onze voorkeur uit naar een man. Aangezien we op verschillende locaties werken, is een rijbewijs en bezit van auto een vereiste.

Wij bieden jou een plek binnen een jong en bevlogen team. Behalve het bieden van PMT behoort ook het bieden van individuele begeleidingen tot het takenpakket. Er is ruimte voor zelfontwikkeling en we vinden het belangrijk dat medewerkers meedenken in plannen voor de ontwikkeling van INDUS. Salarisinschaling volgens GGZ FWG 50/55.

INDUS – Actieve Hulpverlening is een jonge organisatie voor hulpverlening aan kinderen, jongeren en gezinnen. We werken individueel, met gezinnen, in kleine groepjes of met (delen van) een klas. Onze missie en visie geven richting aan de hulpverlening: we werken nauw samen met ouders en leerkrachten en zetten alle middelen in die nodig zijn om de kansen voor jeugdigen in de maatschappij te vergroten. Dat betekent dat we ook veel werk maken van actieve vormen van hulpverlening, voor díe jeugdigen voor wie praten onvoldoende helpt.

Bij INDUS werken we systeemgericht. Uitgangspunt in de hulpverlening is dat het hele gezin betrokken wordt. Gezins-PMT kan daarom deel uit maken van het hulpverleningstraject.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf binnen dit profiel? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie en CV per mail naar maite@indus-actievehulpverlening.nl.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Maite Vorstman, 078-7504407 of maite@indus-actievehulpverlening.nl

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3312 CE  Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Vacature Psychomotorisch Therapeut

Wij zoeken per direct een: Psychomotorisch therapeut met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. We zoeken een therapeut die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per […]

lees verder

Rots en Watertraining

In januari gaat er weer een Rots en Watertraining van start voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is nog ruimte in de groep voor nieuwe aanmeldingen. Voor aanmelden of informatie, stuur een mail naar richard@indus-actievehulpverlening.nl

lees verder

Werken bij INDUS?

INDUS is altijd op zoek naar goede hulpverleners die voor ons of bij ons willen werken, in dienstverband of op zzp-basis. We verwachten dat we komende periode weer uit gaan breiden, met name in ons aanbod op scholen.  Lijkt werken bij INDUS jou wel wat, neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder