Ben je een enthousiaste hulpverlener, met oog voor cliënt én omgeving, die graag werkt vanuit vertrouwen en blij wordt van pionieren en op zoek gaan naar zijn of haar eigen krachten: dan zijn wij op zoek naar jou!

INDUS – Actieve Hulpverlening is een dynamische organisatie voor hulpverlening aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wij bieden GGZ-hulp en jeugdhulpverlening. Ons team bestaat op dit moment uit 10 hulpverleners.

Onze missie en visie geven richting aan de hulpverlening:  we werken nauw samen met ouders en leerkrachten en zetten díe middelen in die nodig zijn om de kansen voor jeugdigen in de maatschappij te vergroten. Dat betekent dat we ook veel werk maken van actieve vormen van hulpverlening, voor díe jeugdigen voor wie praten onvoldoende helpt. Systemisch werken en gezinstherapie (ook gezinsPMT) worden steeds meer onderdeel van de hulpverlening. We streven ernaar de verhouding mannelijke/vrouwelijke hulpverlener in ons team in balans te houden.

Vanwege groei van het team en verhuizing naar een groter pand in september 2021 zijn wij op zoek naar een:

Orthopedagoog Generalist / GZ-psycholoog, of in opleiding daartoe, met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. Als OG/GZ-psycholoog ben je als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor het proces van de behandeling van onze behandelaren en kijk je mee naar de inhoud. Maar we zoeken ook nadrukkelijk iemand die zelf gaat behandelen, individueel of gezinsbehandeling, en ouderbegeleiding kan bieden. Je baan is heel afwisselend. Deels ondersteun je de behandelaren in hun proces van behandelen en denk je met hen mee over de koers, deels heb je je eigen cliëntsystemen, deels werk je samen met de behandelaar in hetzelfde systeem. Je werkt samen met je collega GZ-psycholoog om de kwaliteit van de hulpverlening te bewaken. Wanneer je je opleiding nog niet hebt afgerond zal je collega GZ-psycholoog eindverantwoordelijk blijven. Omdat we werken vanuit het systemisch gedachtengoed zoeken we bij voorkeur iemand die de opleiding tot systeemtherapie volgt of afgerond heeft.

Wij bieden jou een plek binnen een bevlogen en hecht team. Samen met de collega’s geven we vorm aan INDUS en samen zijn we ook verantwoordelijk voor een fijne werkplek. We zoeken iemand die bij voorkeur kan starten rond september 2021. Wat betreft het aantal uren valt er te onderhandelen. Salariëring is conform de CAO.

Vooralsnog gaat het om een tijdelijke aanstelling maar bij geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging naar een vaste aanstelling.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf binnen dit profiel? Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie en CV per mail naar maite@indus-actievehulpverlening.nl. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op via dit emailadres om een afspraak te maken.

De sluitingsdatum van de vacature is op 30 juni 2021. We zien je reactie graag tegemoet! We streven ernaar kandidaten voor 19 juli 2021 geselecteerd en gesproken te hebben.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Krommedijk 69
3312 CE Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Vacature orthopedagoog generalist / GZ-psycholoog (of in opleiding daartoe) met aandacht voor systemisch werken.

Ben je een enthousiaste hulpverlener, met oog voor cliënt én omgeving, die graag werkt vanuit vertrouwen en blij wordt van pionieren en op zoek gaan naar zijn of haar eigen krachten: dan zijn wij op zoek naar jou! INDUS – Actieve Hulpverlening is een dynamische organisatie voor hulpverlening aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wij bieden […]

lees verder

Rots en Watertraining

In september gaat er weer een Rots en Watertraining van start voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is nog ruimte in de groep voor nieuwe aanmeldingen. Voor aanmelden of informatie, stuur een mail naar richard@indus-actievehulpverlening.nl

lees verder

Werken bij INDUS?

INDUS is altijd op zoek naar goede hulpverleners die voor ons of bij ons willen werken, in dienstverband of op zzp-basis. We verwachten dat we komende periode weer uit gaan breiden, met name in ons aanbod op scholen.  Lijkt werken bij INDUS jou wel wat, neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder