Wij zoeken per direct een:

Jeugdhulpverlener met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. Iemand die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per week.

INDUS Actieve Hulpverlening is een organisatie voor hulpverlening aan kinderen, jongeren en gezinnen. We werken individueel, met gezinnen, in kleine groepjes of met (delen van) een klas. Onze missie en visie geven richting aan de hulpverlening: we werken nauw samen met ouders en leerkrachten en zetten alle middelen in die nodig zijn om de kansen voor jeugdigen in de maatschappij te vergroten. Dat betekent dat we ook veel werk maken van actieve vormen van hulpverlening, voor díe jeugdigen voor wie praten onvoldoende helpt. We werken systemisch en dit betekent dat we naast individuele hulp aan kinderen en jongeren ook ouderbegeleiding bieden en gezinstherapie. Ook gaan we als nodig met het hele gezin de gymzaal in (gezins PMT). Daarom gaat onze voorkeur ook uit naar een systeem therapeutisch werker.

Jeugdhulpverlener / Systeem Therapeutisch Werker (STW-er) 32-36 uur

Als jeugdhulpverlener bij INDUS begeleid je kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen met psycho-sociale problematiek. Waar nodig worden ook ouders bij de hulpverlening betrokken. We werken sekse-specifiek wat betekent dat bij jongens (maar soms ook bij meisjes) de hulp niet alleen verbaal maar ook actief gestalte krijgt. Affiniteit met sport en bewegen is een pre. We zoeken een betrokken hulpverlener die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is en initiatief toont.

Wij zoeken iemand:

  • met een afgeronde, relevante Hbo-opleiding en SKJ geregistreerd
  • bij voorkeur met opleiding Systeem Therapeutisch Werker
  • met ervaring en affiniteit met onze doelgroep
  • die in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • in het bezit van een auto

Wat bieden we je?

  • een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een kleinschalig en bevlogen team met een open en persoonlijke sfeer
  • Ruimte voor zelfontwikkeling en het meedenken in plannen voor de ontwikkeling van INDUS
  • Inschaling volgens de richtlijn CAO GGZ
  • een tijdelijk dienstverband met zicht op een vast dienstverband

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf binnen dit profiel? Stuur dan je sollicitatie en CV per mail naar info@indus-actievehulpverlening.nl of bel / app naar 06-10271660 (Richard van der Grijn).

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3319 GS Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
AGB code 94056106
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Training weerbaarheid / emotieregulatie jongens 12-15 jaar

In april start er een training voor jongens gericht op mentale en fysieke weerbaarheid en emotieregluatie. Een training boordevol uitdagende en sportieve oefeningen gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en waar je leert om beter voor jezelf op te komen en leert omgaan met lastige situaties.

lees verder

Training Weerbaarheid / Emotieregulatie kinderen 9-12 jaar

Op 15 februari 2023 gaat er weer een training van start gericht op vergroten van weerbaarheid en emotie-regulatie voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Deze ervaringsgerichte training zit boordevol spellen en oefeningen waarbij kinderen leren hoe ze in verschillende situaties op een goede manier kunnen reageren. Opkomen voor jezelf, (h)erkennen van je emoties, samenwerken, […]

lees verder

Vacature Jeugdhulpverlener / Systeem Therapeutisch Werker

Wij zoeken per direct een: Jeugdhulpverlener met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. Iemand die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per week. INDUS Actieve Hulpverlening is […]

lees verder

Vacature Psychomotorisch Therapeut

Wij zoeken per direct een: Psychomotorisch therapeut met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. We zoeken een therapeut die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 tot 4 maanden.

lees verder