Paul Vreeken

Hoi, mijn naam is Paul en ik werk als jeugdhulpverlener binnen INDUS. Ik geef individuele begeleiding en groepstrainingen. Dit doe ik ook op scholen. De kracht van INDUS om actief met jongeren bezig te zijn trekt mij erg aan. Ik heb gemerkt dat dit ervoor zorgt dat jongeren met plezier komen en meer openstaan voor begeleiding. De stap om hulp te vragen is vaak al groot genoeg.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen het onderwijs als gedragstrainer en begeleider passend onderwijs. Deze ervaring neem ik mee in het werk bij INDUS.

Het werken met jongeren, hun ouders maar ook zeker het netwerk geeft mij veel energie. Hierbij vind ik het zien en het benoemen wat er goed gaat erg belangrijk.

In mijn vrije tijd fiets en zeil ik graag. 

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3319 GS Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
AGB code 94056106
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Training weerbaarheid / emotieregulatie jongens 12-15 jaar

In november start er weer een training voor jongens gericht op mentale en fysieke weerbaarheid en emotieregluatie. Een training boordevol uitdagende en sportieve oefeningen gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en waar je leert om beter voor jezelf op te komen en leert omgaan met lastige situaties.

lees verder

Training Weerbaarheid / Emotieregulatie kinderen 9-12 jaar

In november gaat er weer een training van start gericht op vergroten van weerbaarheid en emotie-regulatie voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Deze ervaringsgerichte training zit boordevol spellen en oefeningen waarbij kinderen leren hoe ze in verschillende situaties op een goede manier kunnen reageren. Opkomen voor jezelf, (h)erkennen van je emoties, samenwerken, vergroten van […]

lees verder

All About You

Op 3 oktober 2023 start er weer een training All About You. Een training voor meiden van 12 tot 16 jaar gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfkennis. Het is een echte doe-training. Dus niet alléén maar praten. De training is zeer helpend voor meisjes die zich onzeker voelen, verlegen en/of angstig […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 5 tot 6 maanden.

lees verder