Milan den Bok

Mijn naam is Milan den Bok. Voor dat ik bij INDUS werkte, heb ik gewerkt bij Yulius op de gesloten afdeling van de kinder- en jeugdpsychiatrie (12 tot 21 jaar) en daarna als jeugdprofessional bij Stichting Jeugdteams (0 tot 18 jaar).

Bij INDUS kan ik mijn eerdere opgedane (werk)ervaring uit de psychiatrie en jeugdzorg samenvoegen. Ik vind het tof dat ik op een actieve manier kinderen kan ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om ouders en, wanneer nodig, het gezinssysteem en school ook actief te betrekken, omdat dit in mijn ogen belangrijke sleutelfiguren zijn in de ontwikkeling van een jeugdige.

Tijdens de begeleiding vind ik het belangrijk dat het kind en de ouders/verzorgers zich gehoord en begrepen voelen, waarbij ik zoveel als mogelijk streef naar zorg op maat. Samen zullen we kijken naar mogelijkheden en de op dat moment haalbare en realistische doelen.

Belangrijke waarden in mijn manier van werken zijn: humor, verbinding, open- en eerlijkheid, ontspanning, bewegen en plezier. INDUS moet een plek zijn waar je met plezier heen komt en waar jij jezelf kunt en mag zijn!

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3319 GS Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
AGB code 94056106
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Training weerbaarheid / emotieregulatie jongens 12-15 jaar

In november start er weer een training voor jongens gericht op mentale en fysieke weerbaarheid en emotieregluatie. Een training boordevol uitdagende en sportieve oefeningen gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en waar je leert om beter voor jezelf op te komen en leert omgaan met lastige situaties.

lees verder

Training Weerbaarheid / Emotieregulatie kinderen 9-12 jaar

In november gaat er weer een training van start gericht op vergroten van weerbaarheid en emotie-regulatie voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Deze ervaringsgerichte training zit boordevol spellen en oefeningen waarbij kinderen leren hoe ze in verschillende situaties op een goede manier kunnen reageren. Opkomen voor jezelf, (h)erkennen van je emoties, samenwerken, vergroten van […]

lees verder

All About You

Op 3 oktober 2023 start er weer een training All About You. Een training voor meiden van 12 tot 16 jaar gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfkennis. Het is een echte doe-training. Dus niet alléén maar praten. De training is zeer helpend voor meisjes die zich onzeker voelen, verlegen en/of angstig […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 5 tot 6 maanden.

lees verder