Femke Erkens

Sinds december 2022 ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut bij INDUS. In mijn afstudeerstage bij INDUS heb ik veel mogen leren over mijzelf, de psychomotorische therapie en natuurlijk de kinderen en jongeren. Met veel enthousiasme, maar ook rust en een luisterend oor sta ik in de gymzaal. Ik probeer zonder oordeel te luisteren naar het kind/de jongere om een open, veilige vertrouwensband op te bouwen. Vanuit de vertrouwensband ga ik samen met het kind/de jongere op ontdekkingstocht om zichzelf en hun gedrag beter te leren kennen. Het bewegen en het sporten is naar mijn idee een heel mooi middel om het gedrag te kunnen onderzoeken.

Sporten en bewegen betekent voor mij ook plezier en contact maken. Zelf speel ik in de eredivisie handbal, sta ik graag in de sportschool en vind ik alle sporten wel leuk om te proberen. Ik merk dat ik door het sporten vaak beter in mijn vel zit en het samen werken aan het doel binnen een teamsport vind ik heel erg tof. De verbinding met elkaar en plezier maken met elkaar zijn naar mijn mening enkele bouwstenen om te werken aan doelen. Naast fanatiek sporten vind ik het ook leuk om mijn creatieve kant meer te ontdekken en ben ik graag in de natuur voor een wandeling. 

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3319 GS Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
AGB code 94056106
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Training weerbaarheid / emotieregulatie jongens 12-15 jaar

In november start er weer een training voor jongens gericht op mentale en fysieke weerbaarheid en emotieregluatie. Een training boordevol uitdagende en sportieve oefeningen gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en waar je leert om beter voor jezelf op te komen en leert omgaan met lastige situaties.

lees verder

Training Weerbaarheid / Emotieregulatie kinderen 9-12 jaar

In november gaat er weer een training van start gericht op vergroten van weerbaarheid en emotie-regulatie voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Deze ervaringsgerichte training zit boordevol spellen en oefeningen waarbij kinderen leren hoe ze in verschillende situaties op een goede manier kunnen reageren. Opkomen voor jezelf, (h)erkennen van je emoties, samenwerken, vergroten van […]

lees verder

All About You

Op 3 oktober 2023 start er weer een training All About You. Een training voor meiden van 12 tot 16 jaar gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfkennis. Het is een echte doe-training. Dus niet alléén maar praten. De training is zeer helpend voor meisjes die zich onzeker voelen, verlegen en/of angstig […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 5 tot 6 maanden.

lees verder