Waarom gebruiken wij uw persoonsgegevens?

INDUS – Actieve Hulpverlening respecteert uw privacy. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en informeren u graag over de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens. De gegevens over u die wij verwerken, wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.
Met dit privacy statement maken wij duidelijk waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij uw privacy beschermen, welke rechten u heeft en onder welke voorwaarden wij de informatie aan u of anderen verstrekken.

Wet- en regelgeving
Wij volgen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is de Europese verordening die geldt voor alle lidstaten van de Europese Unie. De AVG is op 25 mei 2016 van kracht geworden, treedt op 25 mei 2018 in werking en volgt daarmee de Wet bescherming persoonsgegevens op. De AVG stelt eisen aan het gebruik van informatie die tot natuurlijke personen herleidbaar is.

Waarom verzamelen wij informatie?
Wij krijgen gegevens rechtstreeks van de betrokkenen. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens om:
• Een geneeskundige behandelovereenkomst en de declaratie voor verrichte     
   werkzaamheden te kunnen uitvoeren.
•Aan onze verplichtingen te kunnen voldoen die de Wet ons oplegt
•Onze website te analyseren, onderhouden, beveiligen en optimaliseren

Doeleinden van verzamelen persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij van u verzamelen en verwerken worden niet langer bewaard dan nodig voor het doel waarvoor het is verzameld en verwerkt. Of zo lang als nodig is aan verplichte informatie voortkomend uit wettelijke bepalingen.

Beveiliging
De bescherming van uw privacy is belangrijk voor u en voor ons. Daarom zijn onze systemen en programma’s adequaat beveiligd. Wij hebben beheer procedures om die informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden en om onbevoegden binnen en buiten onze organisatie geen toegang te verlenen tot uw persoonsgegevens. Wij hanteren een formeel vastgelegd proces voor het afhandelen van beveiligingsincidenten. Dit privacy statement is van toepassing op onze webpagina.

Gebruik van cookies op website
Wij maken gebruik van bezoekersstatistieken van onze web omgeving. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van onze website te analyseren en daarmee de gebruikersvriendelijkheid en een meer efficiënte dienstverlening mogelijk te maken. Deze bezoekersinformatie is niet herleidbaar tot individuen en wordt niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren.

Aan wie worden uw gegevens verstrekt?
Wij verstrekken geen gegevens aan derden, tenzij u daar zelf toestemming voor geeft of indien dit op grond van de Wet is toegestaan en noodzakelijk is.

U heeft het recht op het volgende:
•Inzage van uw gegevens
•Rectificatie indien u ziet dat uw gegevens onjuist zijn verwerkt
•Gegevenswissing indien de gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt mits er geen wettelijke verplichting bij ons ligt de gegevens te behouden.

Indien u een schriftelijk verzoek indient tot inzage van al uw gegevens, worden deze pas verstrekt als er voldoende zekerheid is dat u bent wie u zegt dat u bent.

Vragen
Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij u duidelijk en compleet informeren over uw privacy. Heeft u vragen over dit privacy statement of over de manier waarom wij omgaan met uw persoonsgegevens, dan kunt u ons uw vraag stellen via het e-mailadres erik@indus-actievehulpverlening.nl

Klachten
Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u uw klacht melden aan
Erik @indus-actievehulpverlening.nl

Wijziging
Dit privacy statement kan op enig moment worden gewijzigd. Op deze plaats kunt u steeds het actuele privacy statement vinden.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Krommedijk 69
3312 CE Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Vacature orthopedagoog generalist / GZ-psycholoog (of in opleiding daartoe) met aandacht voor systemisch werken.

Ben je een enthousiaste hulpverlener, met oog voor cliënt én omgeving, die graag werkt vanuit vertrouwen en blij wordt van pionieren en op zoek gaan naar zijn of haar eigen krachten: dan zijn wij op zoek naar jou! INDUS – Actieve Hulpverlening is een dynamische organisatie voor hulpverlening aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wij bieden […]

lees verder

Rots en Watertraining

In september gaat er weer een Rots en Watertraining van start voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is nog ruimte in de groep voor nieuwe aanmeldingen. Voor aanmelden of informatie, stuur een mail naar richard@indus-actievehulpverlening.nl

lees verder

Werken bij INDUS?

INDUS is altijd op zoek naar goede hulpverleners die voor ons of bij ons willen werken, in dienstverband of op zzp-basis. We verwachten dat we komende periode weer uit gaan breiden, met name in ons aanbod op scholen.  Lijkt werken bij INDUS jou wel wat, neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder