Inloggen

INDUS: Ons team

Het team van INDUS bestaat uit ervaren jeugdhulpverleners, psychologen en ondersteunend personeel. De hulpverleners, begeleiders en behandelaars hebben allemaal een opleiding aan een HBO of universiteit afgerond en hebben jarenlang ervaring binnen de jeugdhulpverlening. Omdat iedere collega over verschillende kwaliteiten beschikt, vormen zij samen een multidisciplinair team dat hulp op maat aan iedere jeugdige en jongere kan leveren.Wie ben je?

Maite Vorstman. Ik ben orthopedagoog en GZ-psycholoog.

Wat doe je?

Ik houd me vooral bezig met de intakes, met de psychologische behandeling van meisjes en de training Welkom in mijn Wereld.

Waarom doe je dit?

Op alle plekken waar ik heb gewerkt, merkte ik dat opvoeden een hele klus wordt wanneer je kind zich niet volgens ‘het boekje’ ontwikkelt of sociaal emotioneel in de knoop zit. Het is een moedige stap als je daarbij hulp vraagt in het belang van je kind. Ook al voelt het als ouder vaak alsof je faalt. Binnen INDUS kijk ik samen met ouders naar wat hun kind nodig heeft. Ik ondersteun ouders bij de soms ingewikkelde taak, waar ze voor staan.

Kijk hier voor mijn C.V.
View Maite Vorstman's LinkedIn profileView Maite Vorstman's profile