Inloggen

INDUS: Ons team

Het team van INDUS bestaat uit ervaren jeugdhulpverleners, psychologen en ondersteunend personeel. De hulpverleners, begeleiders en behandelaars hebben allemaal een opleiding aan een HBO of universiteit afgerond en hebben jarenlang ervaring binnen de jeugdhulpverlening. Omdat iedere collega over verschillende kwaliteiten beschikt, vormen zij samen een multidisciplinair team dat hulp op maat aan iedere jeugdige en jongere kan leveren.

Wie ben je?

Erik Oomens

Wat doe je?

Ik houd me bij INDUS vooral bezig met individuele begeleiding van jongeren. Ik ga vaak met jongeren boksen , klimmen, fitnessen, squashen of muziek maken. Veder geef ik Rots & Watertraining en de training Jezelf de Baas.

Waarom doe je dit?

Ik vind het belangrijk om in mijn werk met jongeren actief bezig te zijn. Niet alleen maar praten van achter een tafeltje, maar juist iets met hen doen. Ik wil een goede band opbouwen en ze een rolmodel bieden. In plaats van jongeren te vertellen wat ze moeten doen, vind ik het namelijk veel belangrijker ze dat te laten zien en ervaren. Zo kunnen ze echt oefenen met nieuw gedrag of nieuwe vaardigheden. Dat doe ik door actief met jongeren bezig te zijn en oog te hebben voor hun wensen, dromen en mogelijkheden. Daar hebben ze recht op!

Kijk hier voor mijn C.V.

LinkedIn-profiel van Erik Oomens weergevenProfiel van Erik Oomens weergeven

Inschrijvingsnummer Jeugdzorgkamer 
461004089

Controleer hier d.m.v. bovenstaand nummer