Inloggen

Waar wil je aan werken?

Soms vraag je je wel eens af of je gewoon tijdelijk niet goed in je vel zit of dat je hulp moet vragen voor een probleem. Om die reden hebben we onderstaande lijst met problemen gemaakt, zodat je een idee krijgt waar wij met kinderen en jongeren aan werken en hoe we dat doen. Voor we aan de slag gaan, zoeken we in een gesprek altijd eerst uit wat het best bij jou en jouw probleem past. De lijst is niet volledig en misschien zit jouw vraag of probleem er niet bij. Heb je twijfels, praat hier dan over met een volwassene die je vertrouwt of neem contact op met ons.

Dit kunnen we voor je doen
Klik aan waar je aan wilt werken en je ziet hoe wij je daarbij kunnen helpen.

 • rots en water

  Rots en Water is een psychofysieke training waarbij kinderen leren om op een goede manier voor zichzelf op te komen.  Een goede lichaamshouding, stevig op je benen staan, samen kunnen werken met anderen, omgaan met (groeps)druk spelen hierbij een sleutelrol.
  lees meer >>

 • psychologische behandeling

  De kinderpsycholoog van INDUS behandelt psychische klachten van kinderen en jongeren..
  lees meer >>

  actieve begeleiding

  Begeleiding en coaching hoeft niet altijd te bestaan uit eindeloze gesprekken. Bij INDUS is begeleiding en coaching actief en wordt het sekse-specifiek uitgevoerd.
  lees meer >>

 • individuele begeleiding op basis van PGB

  Korte inleiding over PGB
  lees meer >>

 • programma Welkom in mijn Wereld

  Welkom in mijn Wereld is een groepstraining waarbij kinderen van ongeveer 7 tot 10 jaar worden geholpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling door middel van verhalen, creatieve opdrachten en praten.
  lees meer >>

 • Mission Possible

  Mission Possible is een stoer programma voor kinderen met Autisme waarin sociale vaardigheden op een actieve manier worden geoefend  in de praktijk.  Mission Possible is gebaseerd op de  sociale vaardigheid methode van Goldstein.
  lees meer >>

 • Vader & Zoon begeleiding

  Wij zorgen voor een sportieve en veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt.
  lees meer >>

 • Jezelf de baas

  Jezelf de Baas is een praktische agressie-regulatie (beheersing) training voor jongeren met gedragsproblemen tussen de twaalf en achttien jaar.
  lees meer >>