Inloggen

Persoonlijke aandacht, korte lijnen en zorg op maat. Dat is INDUS!

 

Actieve hulpverlening werkt

INDUS is een particuliere praktijk voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders. Onze kracht zit in onze omvang en onze actieve aanpak. Door ons kleine team zijn de lijnen kort, bieden we persoonlijke aandacht en zorg op maat. Alle hulpverleners hebben een afgeronde opleiding aan een HBO of universiteit en hebben veel ervaring met kinderen en jongeren. Ze zijn deskundig, creatief en denken met je mee. 

Jongens zijn anders dan meiden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de hulp krijgt die het best bij hem of haar past. Daarom bieden wij zogenaamde sekse-specifieke hulp. Jongens zijn nu eenmaal anders dan meisjes. Dat betekent dat jongens en meisjes op een andere manier hun problemen oplossen of verwerken. Daar maken wij werk van. Met problemen moet je namelijk niet blijven rondlopen. Daar gaan we wat aan doen. Op een manier die bij jongens en meiden – maar vooral bij jou - past. Meestal worden jongens door een man begeleid en meiden door een vrouw.

Vergoedingen

Om voor vergoeding door de gemeente in aanmerking te komen moet u een verwijzing hebben
van de huisarts of een beschikking van het jeugdteam. Facturering geschiedt rechtstreeks
bij de gemeente. INDUS helpt u graag bij de aanvraag van de beschikking.
Indien u geen verwijzing heeft gelden onze tarieven.

Website

Op deze site vind je informatie over ons aanbod voor jongens, meisjes en scholen. Kijk vooral eens naar de foto’s en filmpjes. Die laten goed zien hoe INDUS en de medewerkers met jou aan de slag kunnen gaan.