Inloggen

All about you

INDUS biedt sinds 2017 de groepstraining voor meiden “ALL ABOUT YOU” Deze training is ontwikkeld speciaal voor pubermeiden die worstelen met hun weerbaarheid en assertiviteit, die nog wat beter mogen landen in zichzelf en mentaal mogen groeien.
De training is actief en ervaringsgericht. Vanwege de achtergrond van onze trainster Judy Heikoop (Psycho Motorische Therapeut) krijgen  ook lichamelijke en psychische processen volop de aandacht. 

De training wordt gegeven in een gymzaal. Wanneer er meerdere leerlingen binnen één school zijn kan de training ook prima op school gegeven worden. De training wordt niet vergoed vanuit de Jeugdwet maar eventueel kan school, wanneer de vraag vanuit school komt, zorgen voor een arrangement.

kijk hier voor de folder

Kosten voor de training bedragen 325 euro. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van een uur (muv de eerste bijeenkomst die anderhalf uur duurt) en zal doorgaans op donderdag eind van de middag gegeven worden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Judy Heikoop (judy@indus-actievehulpverlening.nl).

AANMELDEN KAN HIER


De training “ALL ABOUT YOU!” is ontwikkeld door butterflyHolland8