Inloggen

Actieve begeleiding

Begeleiding en coaching hoeft niet altijd te bestaan uit eindeloze gesprekken. Bij INDUS is begeleiding en coaching actief en wordt het sekse-specifiek uitgevoerd. Dat betekent dat jongens een mannelijke jeugdhulpverlener krijgen. Meisjes krijgen vaak een vrouwelijke behandelaar. 

Coaching van jongeren

Je coach kijkt samen met jou (en je ouders of verzorgers) naar wat goed gaat en wat nog beter kan. Dat doet de coach op een manier die bij jou past. Dat betekent dus niet eindeloos praten, maar vooral dingen doen! De coach sluit aan bij wat jou interesseert met slechts één doel: het beste in jou boven halen! Voorbeelden van wat we vaak doen:  fietsen, balspellen of verdedigingssporten in de gymzaal, boksen, muziek maken, vissen.
meer informatie >>

Vader & Zoon begeleiding

Wij zorgen voor een sportieve en veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt. meer informatie >>

Klimmax

Klimmax is een stoer programma op de klimmuur waarbij gewerkt wordt aan allerlei belangrijke vaardigheden die je ook in het dagelijks leven nodig hebt: doorzetten, je angsten overwinnen, een plan maken, samenwerken, je grenzen verleggen. 
lees meer >>