Heeft u er genoeg van om een ‘goed gesprek’ te voeren met uw zwijgende puberzoon? Dan daagt INDUS u uit om deel te nemen aan de Vader & Zoon begeleiding. Wij zorgen voor een sportieve en veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt en waarbinnen u samen werkt aan wederzijds vertrouwen. U en uw zoon leren elkaar weer beter kennen en jullie band wordt weer sterk. Heeft u één of meerdere van de volgende vragen?

• Bent u vader en vindt u het moeilijk om te praten met uw zoon?
• Bent u vader en wilt u uw band versterken met uw zoon?
• Bent u vader en bent u bang het contact met uw zoon te verliezen?

• Bent u vader en heeft u het gevoel dat uw zoon uw gezag niet accepteert?
• Bent u stiefvader en vindt u dat bovenstaande ook voor u van toepassing is?

In dat geval kunt u bij INDUS deelnemen aan twee verschillende Vader – Zoon trajecten:

Binnen deze training staan u en uw zoon centraal. Onder begeleiding van een ervaren klimtrainer gaat u samen met uw zoon muurklimmen. De klimtrainer zorgt voor een veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt, er ruimte en mogelijkheid is om te praten (maar niks moet) en er wordt gewerkt aan wederzijds vertrouwen. Dit versterkt de band met uw kind en biedt bovendien een leuke en uitdagende activiteit. Muurklimmen is een ervaring die u beiden nooit meer vergeet.

De Rots & Watertraining bevat veel oefeningen uit de judosport en andere verdedigingssporten. Veel jongens en vaders vinden het programma daarom niet alleen leerzaam, maar vooral leuk.

Het traject is individueel en gericht op de versterking tussen u en uw zoon. In het traject worden bestaande programma’s gebruikt, die op maat op uw behoeften worden aangepast.

Voor informatie over de kosten, zie tarieven op deze site of neem contact op met INDUS. De begeleiding kan in sommige gevallen worden betaald uit een PGB.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Krommedijk 69
3312 CE Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder

Corona en INDUS

Bij INDUS houden we van dag tot dag de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Waar mogelijk kunnen individuele afspraken met kinderen en ouders doorgaan. Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen die daarbij van belang zijn en vragen we ook ouders en kinderen de aanwijzingen van […]

lees verder

Rots en Watertraining

Na de zomervakantie gaat er weer een Rots en Watertraining van start voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is nog ruimte in de groep voor nieuwe aanmeldingen. Voor aanmelden of informatie, stuur een mail naar richard@indus-actievehulpverlening.nl

lees verder