Heeft u er genoeg van om een ‘goed gesprek’ te voeren met uw zwijgende puberzoon? Dan daagt INDUS u uit om deel te nemen aan de Vader & Zoon begeleiding. Wij zorgen voor een sportieve en veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt en waarbinnen u samen werkt aan wederzijds vertrouwen. U en uw zoon leren elkaar weer beter kennen en jullie band wordt weer sterk. Heeft u één of meerdere van de volgende vragen?

• Bent u vader en vindt u het moeilijk om te praten met uw zoon?
• Bent u vader en wilt u uw band versterken met uw zoon?
• Bent u vader en bent u bang het contact met uw zoon te verliezen?

• Bent u vader en heeft u het gevoel dat uw zoon uw gezag niet accepteert?
• Bent u stiefvader en vindt u dat bovenstaande ook voor u van toepassing is?

In dat geval kunt u bij INDUS deelnemen aan twee verschillende Vader – Zoon trajecten:

Binnen deze training staan u en uw zoon centraal. Onder begeleiding van een ervaren klimtrainer gaat u samen met uw zoon muurklimmen. De klimtrainer zorgt voor een veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt, er ruimte en mogelijkheid is om te praten (maar niks moet) en er wordt gewerkt aan wederzijds vertrouwen. Dit versterkt de band met uw kind en biedt bovendien een leuke en uitdagende activiteit. Muurklimmen is een ervaring die u beiden nooit meer vergeet.

De Rots & Watertraining bevat veel oefeningen uit de judosport en andere verdedigingssporten. Veel jongens en vaders vinden het programma daarom niet alleen leerzaam, maar vooral leuk.

Het traject is individueel en gericht op de versterking tussen u en uw zoon. In het traject worden bestaande programma’s gebruikt, die op maat op uw behoeften worden aangepast.

Voor informatie over de kosten, zie tarieven op deze site of neem contact op met INDUS. De begeleiding kan in sommige gevallen worden betaald uit een PGB.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Krommedijk 69
3312 CE Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Vacature Psychomotorisch Therapeut

Wij zoeken per direct een: Psychomotorisch therapeut met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. We zoeken een therapeut die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per […]

lees verder

Rots en Watertraining

Binnenkort gaat er weer een Rots en Watertraining van start voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is nog ruimte in de groep voor nieuwe aanmeldingen. Voor aanmelden of informatie, stuur een mail naar richard@indus-actievehulpverlening.nl

lees verder

Werken bij INDUS?

INDUS is altijd op zoek naar goede hulpverleners die voor ons of bij ons willen werken, in dienstverband of op zzp-basis. We verwachten dat we komende periode weer uit gaan breiden, met name in ons aanbod op scholen.  Lijkt werken bij INDUS jou wel wat, neem dan gerust contact met ons op om eens vrijblijvend […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 3 maanden.

lees verder