Heeft u er genoeg van om een ‘goed gesprek’ te voeren met uw zwijgende puberzoon? Dan daagt INDUS u uit om deel te nemen aan de Vader & Zoon begeleiding. Wij zorgen voor een sportieve en veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt en waarbinnen u samen werkt aan wederzijds vertrouwen. U en uw zoon leren elkaar weer beter kennen en jullie band wordt weer sterk. Heeft u één of meerdere van de volgende vragen?

• Bent u vader en vindt u het moeilijk om te praten met uw zoon?
• Bent u vader en wilt u uw band versterken met uw zoon?
• Bent u vader en bent u bang het contact met uw zoon te verliezen?

• Bent u vader en heeft u het gevoel dat uw zoon uw gezag niet accepteert?
• Bent u stiefvader en vindt u dat bovenstaande ook voor u van toepassing is?

In dat geval kunt u bij INDUS deelnemen aan twee verschillende Vader – Zoon trajecten:

Binnen deze training staan u en uw zoon centraal. Onder begeleiding van een ervaren klimtrainer gaat u samen met uw zoon muurklimmen. De klimtrainer zorgt voor een veilige structuur waarbinnen u als vader het contact met uw zoon versterkt, er ruimte en mogelijkheid is om te praten (maar niks moet) en er wordt gewerkt aan wederzijds vertrouwen. Dit versterkt de band met uw kind en biedt bovendien een leuke en uitdagende activiteit. Muurklimmen is een ervaring die u beiden nooit meer vergeet.

De Rots & Watertraining bevat veel oefeningen uit de judosport en andere verdedigingssporten. Veel jongens en vaders vinden het programma daarom niet alleen leerzaam, maar vooral leuk.

Het traject is individueel en gericht op de versterking tussen u en uw zoon. In het traject worden bestaande programma’s gebruikt, die op maat op uw behoeften worden aangepast.

Voor informatie over de kosten, zie tarieven op deze site of neem contact op met INDUS. De begeleiding kan in sommige gevallen worden betaald uit een PGB.

AANMELDEN

INDUS Actieve Hulpverlening

Bamendaweg 40
3319 GS Dordrecht
t 078 – 7504407
f 078 – 7502940
info@indus-actievehulpverlening.nl

KVK 24428401
AGB code 94056106
IBAN NL87RABO0142523887
BTW NL8188.99.712.B01

Volg ons op Facebook

Vacature: Actieve Jeugdhulpverlener / Psychomotorisch Therapeut

Wij zoeken per direct een: Actieve Jeugdhulpverlener / Psychomotorisch therapeut met ervaring en affiniteit met onze doelgroep. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is, initiatief en betrokkenheid toont. Iemand die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken en beschikbaar is voor 32 tot 36 uur per week. […]

lees verder

Training weerbaarheid / emotieregulatie jongens 12-15 jaar

In januari 2024 start er weer een training voor jongens gericht op mentale en fysieke weerbaarheid en emotieregluatie. Een training boordevol uitdagende en sportieve oefeningen gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en waar je leert om beter voor jezelf op te komen en leert omgaan met lastige situaties.

lees verder

Training Weerbaarheid / Emotieregulatie kinderen 9-12 jaar

In november gaat er weer een training van start gericht op vergroten van weerbaarheid en emotie-regulatie voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Deze ervaringsgerichte training zit boordevol spellen en oefeningen waarbij kinderen leren hoe ze in verschillende situaties op een goede manier kunnen reageren. Opkomen voor jezelf, (h)erkennen van je emoties, samenwerken, vergroten van […]

lees verder

All About You

In januari 2024 start er weer een training All About You. Een training voor meiden van 12 tot 16 jaar gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen en je zelfkennis. Het is een echte doe-training. Dus niet alléén maar praten. De training is zeer helpend voor meisjes die zich onzeker voelen, verlegen en/of angstig zijn, […]

lees verder

Wachttijd

De wachttijd bij INDUS bedraagt op dit moment ongeveer 5 tot 6 maanden.

lees verder